Fiscaal recht advocaat

Hebt u een geschil met de Belastingdienst? Of dreigt u problemen te krijgen?
De fiscaal recht advocaten van benn; advocaten beschikken over specifieke kennis en deskundigheid om u te adviseren en bij te staan bij geschillen of dreigende problemen met de Belastingdienst. Ons streven daarbij is om tijdrovende en kostbare procedures te voorkomen. Hoe eerder u zich meldt, hoe beter dat lukt.

Wilt u weten wat een fiscaal recht advocaat voor u kan betekenen?
Neem contact op met benn; advocaten in Nijmegen. De fiscaal recht advocaten van benn; advocaten houden zich binnen het belastingrecht vooral bezig met de volgende zaken:
Belastingcontrole
Fiscaal procesrecht
Fiscaal- economisch strafrecht
Invorderingsrecht

Het belastingrecht
Het belastingrecht, ook wel fiscaal recht genoemd, kent veel valkuilen. En voordat u het weet, doet de Belastingdienst onderzoek naar u, met daarbij de kans op een forse belastingaanslag. Zulke belastingaanslagen kunnen zijn verhoogd met een fiscale boete die kan oplopen tot maximaal 100% van het nog te betalen bedrag aan belasting. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat een belastingcontrole uitmondt in een strafrechtelijk onderzoek door een opsporingsdienst, zoals de FIOD-ECD. Of er wordt direct een strafrechtelijk onderzoek gestart. Ook kunt u worden geconfronteerd met het invorderen van de belastingschuld en fiscale boetes.

Let op:
De in het fiscaal recht gespecialiseerde advocaten van benn; advocaten in Nijmegen verrichten geen advieswerkzaamheden op het gebied van bijvoorbeeld transfer pricing en fiscale structuren. Ook aangiften worden niet ingevuld. Voor de fiscale begeleiding bij deze werkzaamheden verwijzen we u graag naar één van de belastingadviseurs waarmee we goede contacten onderhouden.

Onze fiscaal recht advocaat spreken?
Neemt u dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Onze fiscaal recht advocaat zal u dan benaderen om uw kwestie in kaart te brengen.